Εξοπλίστε τον φορητό σας υπολογιστή με τη νέα βάση ψύξης EA141 από την Esperanza. Το EA141 έιναι κομψό και οικονομικό Cooler που σας προσφέρει τη δυνατότητα να προστατεύσετε το φορητό σας υπολογιστή από την υπερθέρμανση. Με κατασκευή από υψηλής ποιότητας υλικά, όχι μόνο σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή απαγωγή της θερμότητας, αλλά και ξεκούραστη πληκτρολόγηση.

Το έξυπνο cooling fan από την Esperanza κάνει για όλους τους τύπους notebook. Είναι εργονομικό, ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά του με τροφοδοσία απο τη θύρα USB και κατάλληλο για φορητούς υπολογιστές από 12 έως 17 ίντσες, ειδικά κατασκευασμένο για να διανέμει τον αέρα ομοιόμορφα και αθόρυβα κάτω από τη συσκευή σας, αποτρέποντας την υπερθέρμανση.

Μοντέρνο desing, με διαφορετικές ρυθμίσεις ύψους και αντιολισθητικά στηρίγματα, διαθέτει μεταλλικό πλέγμα με μεγάλο αθόρυβο ανεμιστήρα και ελκυστική εμφάνιση.
 
Iδανική για φορητούς υπολογιστές, διανέμει τον αέρα ομοιόμορφα και αθόρυβα κάτω από τη συσκευή σας, αποτρέποντας την υπερθέρμανση, με LED φωτισμό δύο θύρες USB, διακόπτη ON/OFF και τροφοδοσία USB.
 
Απαραίτητο αξεσουάρ για να διατηρείτε το Laptop σας στην ιδανική θερμοκρασία του όσες ώρες κι αν είναι σε λειτουργία

Xαρακτηριστικά

Μοντέλο: Esperanza Samum EA141

Τροφοδοσία: Μέσω USB θύρας

Χαρακτηριστικά Ψύξης: Ένας αθόρυβος ανεμιστήρας (Noise level: 21dBA)

Ταχύτητα ανεμιστήρα: Fan Speed 1200rpm

Διαστάσεις: 365 x 265 x 30 mm

Εγγύηση: 1 έτος

Βάση φορητού υπολογιστή Esperanza EA141 με ανάκληση για Notebook από 12" μέχρι 17.0 ίντσες

  • Κατασκευαστής: Esperanza
  • Κωδικός Προϊόντος: 15013
  • Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη ( 1 ακόμα διαθέσιμο )
  • Τιμή: 18,00€