Πληροφορίες αποστολής

Εκτύπωση

Αποστολή - Παραλαβή παραγγελιών

1. Παράδοση προϊοντων εντός λεκανοπεδίου Αττικής

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και το pc@home αποστέλλει την παραγγελία σας την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα μέσω των συνεργαζομένων εταιριών courier ή ΕΛΤΑ κατά περίπτωση. Η παράδοση της παραγγελίας πραγματοποιείται εντός 24 ωρών εφόσον δεν υφίσταται ειδικό πρόβλημα διαθεσιμότητας των προϊόντων.

Χρεώσεις:

i. Για παραγγελίες πάνω από 400€ η αποστολή είναι δωρεάν, καθώς και η αντικαταβολή, εάν την επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής.

ii. Για παραγγελίες κάτω από 400€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 3€ (μέχρι 2 κιλά) και 2.5€ η αντικαταβολή, εάν την επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής.

Υπάρχει περιορισμός όγκου και βάρους

 

2. Παράδοση προϊόντων για την υπόλοιπη Ελλάδα

Κάντε την παραγγελία σας μέχρι τις 15:00 μ.μ. από Δευτέρα έως Παρασκευή και το pc@home αποστέλλει την παραγγελία σας την αμέσως επόμενη εργάσιμη ημέρα μέσω των συνεργαζομένων εταιριών courier ή ΕΛΤΑ κατά περίπτωση. Ενδεικτικά οι χρόνοι παράδοσης είναι οι παρακάτω:

Χερσαίοι Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες.

Νησιωτικοί Προορισμοί αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Δυσπρόσιτες Περιοχές αφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες.

Χρεώσεις:

i. Για παραγγελίες πάνω από 400€ η αποστολή είναι δωρεάν, καθώς και η αντικαταβολή, εάν την επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής.

ii. Για παραγγελίες κάτω από 400€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 4€ (μέχρι 2 κιλά) για την Ηπειρωτική Ελλάδα και 2,5€ η αντικαταβολή, εάν την επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής.

iii. Για παραγγελίες κάτω από 400€ υπάρχει επιπλέον χρέωση 5€ (μέχρι 2 κιλά) για την Νησιωτική Ελλάδα και 2,5€ η αντικαταβολή, εάν την επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής.

Υπάρχει περιορισμός όγκου και βάρους.

 

Οι παραδόσεις γίνονται με courier 09:00 έως 17:00. Εάν επιθυμείτε πιο συγκεκριμένο χρόνο παράδοσης μπορείτε να το σημειώσετε στα σχόλια της παραγγελίας σας ή σε κάποιο εκπρόσωπό μας κατά την τηλεφωνική επικοινωνία. Το χρονικό περιθώριο της παράδοσης μπορεί να περιοριστεί στις 3 ώρες (π.χ. 10:00 έως 13:00).

Το pc@home στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας.

 

3. Παραλαβή παραγγελίας από την έδρα μας

Στην προσπάθεια να εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους ενδιαφερώμενους πελάτες στο pc@home δημιουργήσαμε τη δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών από την έδρα μας. Πιο αναλυτικά για παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 15:00 μπορείτε να παραλάβετε την επόμενη εργάσιμη από τις 11:00 και μέχρι τις 21:00.

Επιπλέον, για παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14:00 υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής την ίδια ημέρα από τις 18:00 μέχρι τις 21:00. Για παραλαβές το Σάββατο οι ώρες είναι 10:00 έως 14:00 για τις παραγγελίες που καταχωρούνται την προηγούμενη μέρα και μέχρι τις 14:00.