Η εταιρία

Εκτύπωση

Το κατάστημα πληροφορικής pc@home ιδρύθηκε το 2000. Το ηλεκτρονικό κατάστημα pc@home webstore ξεκίνησε την λειτουργία του το 2013 και δραστηριοποιείται στο χώρο των αναλωσίμων & αξεσουάρ, περιφερειακών ηλεκτρονικών υπολογιστών, ειδών γραφείου και τεχνολογίας. Η επιχείρηση ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ εδρεύει στο Αιγάλεω, Γρηγορίου Κυδωνιών 8 (ΑΦΜ: 034615543 / Δ.Ο.Υ Αιγάλεω).

Θεμελιώδης αρχή στην λειτουργία της επιχείρησης μας είναι η δημιουργία δυναμικών και ευέλικτων σχέσεων με τους πελάτες γεγονός που μεταφράζεται σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων, έγκαιρους χρόνους παράδοσης και διαρκή ενημέρωση του ιστότοπου. Η επιχείρηση προσφέρει προϊόντα και λύσεις που απευθύνονται σε B2C πελάτες λιανικής ενώ παράλληλα μπορεί να εξυπηρετήσει εταιρικές πωλήσεις B2B.

Εδώ θα βρείτε μια  τεράστια γκάμα προϊόντων για να στήσετε τον υπολογιστή ή το εταιρικό δίκτυό σας. Όλα τα προϊόντα πληροφορικής, μικρά ή μεγαλύτερα, θα τα βρείτε σε εμάς σε ανταγωνιστικές τιμές, σε συνδυασμό με μια άρτια τεχνική υποστήριξη και ασφαλή όσο και γρήγορη αποστολή τους.

Το pc@home έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργατών που έχει ως στόχο την διαρκή ενημέρωση των αποθεμάτων του με ποιοτικά προϊόντα στις καλύτερες τιμές τις αγοράς. Παράλληλα, η επιχείρηση σε συνεργασία με την τράπεζα Eurobank εγγυάται το ακέραιο τόσο των συναλλαγών όσο και των προσωπικών σας δεδομένων ώστε να νιώθετε ασφαλείς σε κάθε σας συναλλαγή.

Τέλος, κύριο μέλημα όλων των ανθρώπων της επιχείρησης μας είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, γεγονός που μεταφράζεται σε διαρκή έρευνα των αναγκών σας με απώτερο σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Θα ήταν χαρά μας να μας μεταφέρετε τις εντυπώσεις σας, καθώς επίσης και τυχών παρατηρήσεις αναφορικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος στο email μας. Το δυναμικό της επιχείρησης μας, σας καλωσορίζει στο pc@home webstore και σας ευχαριστεί για την καθημερινή εμπιστοσύνη.

info: Το νέο μας site pc@home webstore αντικατέστησε το http://pc-at-home.gr ενώ το helpdesk βρίσκεται στην διεύθυνση https://help.pcathome.gr και τέλος στο blog μας http://erevnhths.blogspot.gr/ θα βρείτε ποικίλα θέματα της καθημερινότητας.