Βάση στήριξης αεραγωγού για όλα τα smartphones IPhone, Samsung, κλπ από 5.5cm έως 8.5cm

Βάση στήριξης αεραγωγού για όλα τα smartphones IPhone, Samsung, κλπ από 5.5cm έως 8.5cm
Βάση στήριξης αεραγωγού για όλα τα smartphones IPhone, Samsung, κλπ από 5.5cm έως 8.5cm
Scroll and tap to view images
Βάση στήριξης αεραγωγού για όλα τα smartphones IPhone, Samsung, κλπ από 5.5cm έως 8.5cm Βάση στήριξης αεραγωγού για όλα τα smartphones IPhone, Samsung, κλπ από 5.5cm έως 8.5cm Βάση στήριξης αεραγωγού για όλα τα smartphones IPhone, Samsung, κλπ από 5.5cm έως 8.5cm Βάση στήριξης αεραγωγού για όλα τα smartphones IPhone, Samsung, κλπ από 5.5cm έως 8.5cm
Κατασκευαστής: Various Constructors
Κωδικός προϊόντος: 15410
MPN: EX-AVDSH
Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο ( Περισσότερα από 5 )
Τιμή: 8,90 €
Τρόποι Πληρωμής:
Ποσότητα: 

Ρυθμιζόμενη βάση στήριξης αεραγωγού αυτοκινήτου, για Smartphones από 5.5cm μέχρι 8.5cm πλάτος, Universal. Στηρίζεται με έξυπνο μηχανισμό που ταιριάζει στους αεραγωγούς όλων των αυτοκινήτων ώστε να έχετε το κινητό κοντά σας για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Κρατάει τo κινητό σας σταθερά, μπορεί να γυρίσει 360 μοίρες σε οποιαδήποτε θέση. Συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός με απορρόφηση των κραδασμών, παρέχοντας έτσι ένα σταθερό περιβάλλον προβολής. Καλό για παρακολούθηση ταινιών και φωτογραφιών στο αυτοκίνητο ή χρήση GPS.

Εύκολη εγκατάσταση: Πολύ εύκολο να την εγκαταστήσετε και να την απεγκαταστήσετε. Ολοκλήρωση μέσα σε ένα λεπτό.
Εύκολη προσαρμογή: Η βάση είναι ρυθμιζόμενη και ο προσαρμογέας είναι 360 μοιρών περιστρεφόμενος για την καλύτερη οπτική γωνία.
Σταθερό: Μηχανισμοί κλειδώματος σας παρέχουν μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια για την συγκράτηση του κινητού σας.

Είναι συμβατή με όλα τα smartphone ή συσκευές από 5.5cm μέχρι 8.5cm πλάτος, δηλαδή όλα τα κινητά με διάσταση οθόνης από 2.5" έως 5.5" περίπου.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:

PDAs, GPS, IPhone 4,5,6 Plus, Motorola, Samsung, HTC, Sony, Nokia ThL Zopo INew και γενικά όλα τα μοντέλα μέχρι τις 5.5" κλπ.

Συσκευασία: Bulk

Powered By pc@home webstore © 2017