Ρυθμιζόμενη βάση στήριξης για το CD Player Slot του αυτοκινήτου Universal, για όλα τα Tablet 7", 8", 9", 10" και για Smartphones με ύψος από 115mm και μεγαλύτερα. Στηρίζεται με έξυπνο μηχανισμό που ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα αυτοκίνητα. Η στήριξη του tablet στον CD Player είναι ιδανική καθώς έχετε την ταμπλέτα ή το κινητό, κοντά σας για εύκολη και γρήγορη πρόσβαση. Κρατάει τη συσκευή σας σταθερά, μπορεί να γυρίσει 360 μοίρες σε οποιαδήποτε θέση. Συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός με απορρόφηση των κραδασμών, παρέχοντας έτσι ένα σταθερό περιβάλλον προβολής. Το άνοιγμα της βάσης ξεκινάει από 11.5 εκ. και επεκτείνετε σταδιακά με έξυπνο μηχανισμό μέχρι και 19 εκ. έτσι ώστε να μπορέσετε να στηρίξετε μια μεγάλη γκάμα κινητών τηλεφώνων smartphones και φυσικά όλα τα tablet της αγοράς. Καλό για παρακολούθηση ταινιών και φωτογραφιών στο αυτοκίνητο ή χρήση GPS.

Εύκολη εγκατάσταση: Πολύ εύκολο να την εγκαταστήσετε και να την απεγκαταστήσετε. Ολοκλήρωση μέσα σε ένα λεπτό.
Εύκολη προσαρμογή: Η βάση είναι ρυθμιζόμενη και ο προσαρμογέας είναι 360 μοιρών περιστρεφόμενος για την καλύτερη οπτική γωνία.
Σταθερό: Μηχανισμος κλειδώματος που σας παρέχει μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια για την συγκράτηση της συσκευής σας.

Η βάση βιδώνει εύκολα στο slot του cd player με πόμολο. Προσοχή μόνο να μην υπάρχουν εμπόδια 1,5 εκατοστό πάνω ή κάτω από το cd player όπου θα εισχωρήσει η βάση. Δείτε την σχετική φωτογραφία.

Η βάση μπορεί να βιδωθεί και στον αεραγωγό του αυτοκινήτου εφ' όσων το επιτρέπουν οι διαστάσεις. Το μήκος της βάσης που βιδώνει είναι 8 εκατοστά ενώ το μέγιστο ύψος που καταλαμβάνει όταν εισχωρήσει στην σχισμή του αεραγωγού ή του cd είναι 1 εκατοστό.

Συσκευασία: Retail Box

Βάση στήριξης στο CD Player Slot του αυτοκινήτου για όλα τα μεγέθη Tablet ή Smartphone 7 έως 10 ίντσες

  • Κατασκευαστής: Various Constructors
  • Κωδικός Προϊόντος: 15478
  • Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Τιμή: 22,90€


Σχετικά Προϊόντα

Στρογγυλεμένο Κάλυμμα Web Κάμερας Privacy Slider Λευκό ή Μαύρο
Βάση στήριξης αεραγωγού για όλα τα smartphones IPhone, Samsung, κλπ από 5.0cm έως 9.0cm
Βάση στήριξης αεραγωγού για όλα τα smartphones IPhone, Samsung, κλπ από 5.5cm έως 8.5cm
Βάση στήριξης αεραγωγού για όλα τα smartphones IPhone, Samsung, κλπ από 5.5cm έως 8.2cm
Βάση στήριξης αυτοκινήτου στο CD Player για όλα τα μεγέθη Tablet ή Smartphone ΝΕΟ *