Αυτός ο προσαρμογέας μετατροπέας ακουστικών σας επιτρέπει να μετατρέψετε μια τυπική υποδοχή 3,5 mm CTIA από το handsfree ακουστικό του τηλεφώνου σας, σε ένα OΜΤΡ πρωτόκολλο και το αντίστροφο από OMTP σε CTIA. Δηλαδή με αυτό το μικρό gadget, το handsfree ακουστικό σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε κινητό τηλεφώνο που έχει πρόβλημα με το μικρόφωνο και το κουμπί του handsfree που δεν υπακούει σωστά. Έτσι πλέον, δεν χρειάζεται να δώσετε ξανά προσοχή στο θέμα συμβατότητας.

Sony Ericsson, ΖΤΕ, LG Electronics (παλιά μοντέλα), Samsung (παλιά μοντέλα), Motorola (παλιά μοντέλα), Nokia (παλιά μοντέλα) είναι τηλέφωνα που χρησιμοποιούν το πρότυπο OΜΤΡ, ενώ άλλοι κατασκευαστές τηλεφώνων ακολουθούν το πρότυπο CTIA π.χ. iPhone, Sony (όχι Ericsson), Samsung (νέα μοντέλα), Nokia (σειρά Lumia), Huawei, Meizu, Motorola, Xiaomi κλπ. Η διαφορά αυτών των δύο προτύπων είναι στην συνδεσμολογία που αφορά το μικρόφωνο και τη γείωση στο βύσμα των 3,5 mm (δείτε το σχεδιάγραμμα παρακάτω). Ως εκ τούτου, εάν συνδέσετε ένα ακουστικό CTIA σε OΜΤΡ πρότυπο και το αντίστροφο, μπορείτε να πάρετε μειωμένη λειτουργικότητα ή να μην λειτουργούν καθόλου (ανάλογα με το εξάρτημα και το μοντέλο του τηλεφώνου). Βασικά, συνήθως δεν λειτουργεί το μικρόφωνο του handsfree.

Εάν είχατε προβλήματα στο παρελθόν, με τα handsfree ακουστικά σας που δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν με το τηλέφωνό σας (μήνυμα λάθους όπως "αξεσουάρ δεν υποστηρίζεται"), αυτός ο μετατροπέας είναι για εσάς!

Για την ιστορία, το πρότυπο OMTP που λανσάρησε η Nokia πριν χρόνια, εγκαταλείπετε από το 2011 από το Αμερικάνικο πρότυπο CTIA που χρησιμοποίησε πρώτα η Apple στο iPhone και το οποίο εφαρμόζουν πλέον σταδιακά και οι άλλοι μεγάλοι κατασκευαστές Samsung, Nokia, Sony κλπ.

*** ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν δουλεύει σε PS4 και XBOX. Χρησιμοποιήστε το μόνο σε κινητά τηλέφωνα !!!. Ο μετατροπέας είναι συμβατός με το γνήσιο EC250 της Sony.

Μετατροπέας CTIA σε OMTP Sony για handsfree για όλα τα κινητά adapter converter 3.5mm jack EC250

  • Κατασκευαστής: Various Constructors
  • Κωδικός Προϊόντος: 15343
  • Διαθεσιμότητα: Περιορισμένη ( 1 ακόμα διαθέσιμο )
  • Τιμή: 4,90€


Σχετικά Προϊόντα