Το MiraScreen G2 συνδέεται σε οποιαδήποτε θύρα HDMI της τηλεόρασής σου και χρησιμοποιεί το υπάρχον ασύρματο δίκτυο για να κάνεις video streaming από το διαδίκτυο στην τηλεόρασή σου. Χρησιμοποίησε το Smartphone το Tablet ή τον υπολογιστή σου για άνετη πλοήγηση και δες στην μεγάλη οθόνη ότι έχεις στην συσκευή σου. Απόλαυσε ασύρματη σύνδεση χωρίς κολλήματα με δυνατότητες HDMI Full HD 1080p!

Όλα τα αγαπημένα σου αρχεία στην τηλεόρασή σου: Με τη χρήση του smartphone σου, μπορείς εύκολα να αναζητήσεις, να περιηγηθείς και να ελέγχεις την τηλεόρασή σου από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού και μπορείς ακόμα να χρησιμοποιείς το κινητό σου ή το laptop και για άλλα πράγματα χωρίς να διακόψεις την αναπαραγωγή ή να ανησυχείς για την μπαταρία σου.

Τέλεια εικόνα: Θα απολαύσεις καθαρή εικόνα και ομαλή αναπαραγωγή βίντεο. Ότι ανάλυση και να έχει η τηλεόρασή σου, το MiraScreen G2 ρυθμίζει αυτόματα τα αρχεία σου για να έχεις την καλύτερη ποιότητα εικόνας.

Απεριόριστη ψυχαγωγία: Πλήρης υποστήριξη για το Netflix, για το Youtube, για το Google και για άλλες ιστοσελίδες ταινιών βίντεο παιχνιδιών, ή περιηγήσου σε πάνω από 200.000 τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, 30 εκατομμύρια τραγούδια, καθώς και ραδιόφωνο, παιχνίδια και πολλά άλλα.

Επιλογή Multimode: Με το κουμπί που βρίσκεται στο MiraScreen G2 μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην λειτουργία Miracast (EZMirror για PC & Android) ή την λειτουργία DLNA - Airplay για το Airplay Mirroring του iOS, απόλυτα σχεδιασμένα και τα 2 για οικιακό θέατρο, παρουσίαση PPT, χρήση παιχνιδιών ή βίντεο κλπ. Με έξοδο HDMI Full HD 1080P και την ταχύτητα επεξεργασίας του, το MiraScreen G2 σας προσφέρει μια τέλεια εμπειρία στο home theater.

Εύκολη εγκατάσταση: Δεν απαιτείται εφαρμογή ή πρόγραμμα οδήγησης, μόνο 3 βήματα για να απολαύσετε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης σε μεγάλη οθόνη: Plug-> Connect-> Mirroring. Ακολουθήστε σωστά τα βήματα που αναγράφονται στις οδηγίες χρήσης. (Είναι στα Αγγλικά, αλλά είναι πανεύκολο στην σύνδεσή του)

Ασύρματη μετάδοση υψηλής απόδοσης: Η ενσωματωμένη μονάδα WiFi υποστηρίζει WiFi ασύρματου δικτύου 2,4 GHz, υποστηρίζοντας ασύρματη απεικόνιση σε απευθείας σύνδεση & τοπικό περιεχόμενο όπως: αρχεία βίντεο, ήχου, φωτογραφίας, Office, ιστοσελίδες.

Αναβάθμιση με απευθείας σύνδεση υποστήριξης: Εάν το dongle είναι σε λειτουργία δικτύου, θα αναβαθμιστεί αυτόματα όταν υπάρχει νέα έκδοση στον διακομιστή dongle.

Λειτουργικό σύστημα: Υποστήριξη Android OS 4.0 / iOS 7.0+ / Mac OS X 10.9+ / Windows 10

Εγγύηση Προμηθευτή: 1 έτος

Συσκευασία: Retail Box

Σας επιτρέπει να κάνετε screen mirroring και να προβάλετε ό,τι δείχνει η οθόνη του κινητού σας στην τηλεόραση.

Υποστηρίζει: Airplay, Miracast, DLNA (DLNA: Standard)
Μεταφέρει ποιότητα 1080P Full HD (HDMI 1.4)
Μεταφέρει εικόνα ασύρματα από Mac, Android, iOS και συσκευές Chrome με ποιότητα έως 1080p

Υποστηρίζει αρχεία: 

Office: PDF / MS Word / MS Excel / MS PowerPoint
Video: MPG / MPRG / MOV / MP4 κ.ά. 
Ήχου: MP1 / MP2 / MP3 / WMA / OGG / ADPCM-WAV / PCM-WAV / AAC
Εικόνων: JPEG / BMP

Απαιτήσεις συστήματος:

iOS: iOS 7.0 και άνω
Android: Android 4.2 και άνω
Mac OS: Mac OS 10.9 και άνω
Windows 10

Χαρακτηριστικά:

Μάρκα: MiraScreen
Μοντέλο: G2
Διαστάσεις (Διάμετρος x Πάχος): 5.8 x 1 εκατοστό
Τάση: 5V 1A
CPU: AM8252B
Σύστημα: LINUX
Μνήμη: DDR3 128MM
Διασύνδεση: HDMI

Η retail συσκευασία περιλαμβάνει: το WiFi Dongle, καλώδιο USB, οδηγίες χρήσης στα αγγλικά.

Το MiraScreen G2 δεν είναι το Chromecast II της Google, αλλά το μιμείτε τέλεια.

Θα χρειαστεί να έχετε έναν κλασικό φορτιστή USB 5V 1A (όπως αυτός των κινητών), αλλιώς χρησιμοποιήστε μία θύρα USB της τηλεόρασης για την τροφοδοσία του.

Mirascreen G2 HD TV Screen Mirroring Display Dongle 2.4GHz Miracast Airplay DLNA HDMI OEM Adapter

  • Κατασκευαστής: Various Constructors
  • Κωδικός Προϊόντος: 15405
  • Διαθεσιμότητα: Μη διαθέσιμο προσωρινά
  • Τιμή: 26,90€


Σχετικά Προϊόντα

WeCast E68 WiFi HD TV Screen Mirroring Display Dongle 2.4GHz Miracast Airplay DLNA HDMI OEM Adapter